Sant Valentí


Photo by Toni Martin (Barcelona)

14 de febrer, dia dels enamorats, bé, no hi crec, però sí que el celebro, tota oportunitat és bona amb tu, per jugar i sorprendre’ns, només tenim una norma: “el regal hem de ser un de nosaltres, el qui més malament es porta, ha de cedir als desitjos de l’altre”.
Fa dies que per feina no em fas cas, ho entenc, tens un càrrec important i blablabla… però et toca pagar penyora i aquest any ets el meu regal.
Arribes puntual, sento com tanques la porta del rebedor. Portes tot el dia obeint les meves ordres, no m’has pogut tocar des d’ahir al migdia que vam fer-ho a la catifa davant la llar de foc. De matí, al llit, t’he despertat amb una fel·lació que no he acabat, t’he enviat fotos sexys i missatges porcs mentre treballaves per escalfar-te, i has rebut un paquet per missatgeria a la feina que és el teu regal, que t’has de posar quan arribis, abans de presentar-te davant meu al menjador a les 21:30, en punt.
Sona l’alarma del mòbil, la paro i quan alço el cap, ets a la porta del menjador, només portes un slip negre de cuir amb cremallera als costats, un collar de pues amb unes manilles al clatell i un antifaç que et manté en la foscor. Estàs nerviós, et rasques la cuixa amb els dits, m’aixeco i m’acosto, tens intenció de parlar, però et tapo la boca amb el dit, i et recompenso amb un petó llarg, amb llengua. T’agafo de la mà i et porto a seure en un dels dos sofàs vermells que he posat encarats. Suaument, t’emmanillo els canells al clatell i et trec l’antifaç.
Passo pel teu costat, i m’assec al teu davant, em mires bocabadat, és la primera vegada que em poso un cosset platejat amb blondes, un tanga negre i mitges de malla amb botins de tacó de punta.
Sembla que t’agrada, fas cara de vici, sobretot quan veus que m’obro de cames, enretiro el tanga amb els dits, trenco les mitges i em començo a masturbar davant teu. Respires intens i flegmàtic, l’erecció es marca sota l’slip, tragues saliva, i jo m’estic posant molt marrana, ho segueixo fent durant uns minuts, i tu, mirant-me fixament, movent la cama, impacient,… mmmm… l’animal que portes dins vol actuar, m’aixeco, em poso de genolls entre les teves cames, tu t’acomodes esperant que acabi ho d’aquest matí, baixo les cremalleres i t’allibero el membre, dur, erecte, com el vull, i davant la teva sorpresa, m’aixeco, em giro i m’assec al teu damunt, d’esquena a tu, penetrant-me, pujant i baixant al meu gust, sento com gemegues, m’agafo fort al sofà i ara sí, et follo amb totes les meves forces, utilitzant-te, desitjant-te, fent-te meu, fins arribar junts a l’èxtasi, i explotar els sentits, perdent el cap!
– Joder, nena… – et sento exhaust al darrera i somric satisfeta, esperant la teva reacció quan et deslligui.

Més relats i fotografies eròtiques a: