Sobre la taula (#FemXarxa)He perdut l’aposta, ha aguantat una setmana sense follar, i avui haig de fer el què ell vulgui.

Porto el conjunt de roba interior vermella que em va regalar per Nadal, les mitges fins a mitja cuixa negres, i les sabates de tacó que tant li agraden. M’he depilat integral, exfoliat, hidratat i fet la manicura i pedicura. Porto el cabell despentinat i els llavis del mateix to de la roba.

I el més curiós, m’acaba d’enviar un missatge des del cotxe, que em vol dreta sobre la taula del menjador, de cara al finestral. Tanco les cortines i obeeixo. Al cap de cinc minuts entra.

No et giris... –Torna a ordenar darrere meu. Posa la cançó de Joe Cocker de “Nou setmanes i mitja”, el veig de reüll com s’acosta a la corriola de les cortines i les obre. Em pot veure tothom del bloc del davant, faig esma de baixar de la taula. –Ni se t’acudeixi... balla i les tanco...

No sé ni seguir el ritme, em sento rara, no ho tenia previst, però llença l’americana i la corbata al sofà, s’està despullant i el sento respirar... mmm... això m’anima, i començo a balandrejar els malucs matusserament, tan bé com puc, cada cop millor, més alenada, passant-me els dits pels cabells, deixant-los caure sobre les espatlles. Aprofito els moviments per girar el cap un instant, i el veig despullat, descalç, amb les cames separades, acariciant-se el membre, i m’excita, em passo les mans pels pits, i desobeint, em giro, baixant-ne una cap al tanga, perfilant la tela, fins a l’entrecuix.

Se m’acosta, em poso a la gatzoneta, i agafant-me dels cabells ens comencem a morrejar, passa els dits de l’altre mà pel cony, cada cop més humit. Acabo asseguda a la taula, no podem deixar de menjar-nos la boca, em porta cap a ell, trempat, quedant dreta al seu davant, i subjectant-me les mans a l’esquena, em gira, m’acompanya el cos fins a tocar amb els pits a la taula, i amb els braços encara agafats, m’obre les cames amb els peus, enretira el tanga, i me la fica lentament, fins al fons, i comença a accelerar a cada envestida, fins a fer-me gemegar a crits quan orgasmo folla, com ell, que s’escorre brutalment dins meu.

Somric satisfeta, i llavors el veig, un veí assegut en una cadira de càmping al balcó de davant, fumant una cigarreta.

   

#byLady


 ********************


Un plaer col·laborar amb @LaXarxaXanante! 😚🌹Comentaris

Silencis recents...