Diada (#FemXarxa)Avui és una Diada especial, després d’anys de sortir al carrer a manifestar-nos i reivindicar tots junts, ens hem quedat a casa. Ha estat insòlit, però no menys emotiu, i estem igual o més incentivats que mai.

Hem passat fotos per Telegram amb els amics, recordant altres concentracions, i hem acabat encomanant-nos l’alegria que compartim plegats des de petits.

Enriolats, no sé com, hem quedat que a les 17:14, tots ens faríem un petó amb llengua amb la parella. Els tres solters i la soltera s’han queixat, i han dit no sé què de que ja se’ls farien entre ells. Ha estat divertit!

Falten 4 minuts, estic recollint senyeres i estelades que hem posat per sobre el llit per fer les fotos, quan la veig entrar, només amb un tanga groc... mira el despertador de la tauleta, i somric quan pica amb l’índex sobre el seu canell sense rellotge, alçant la cella coqueta, està molt sexy, i m’encanta. Jo, només porto uns pantalons del gimnàs. Me’ls trec i els deixo sobre la còmoda.

-Eps, que és un petó amb llengua i prou! –Em recorda  fent-se la innocent.

-Ja, per això –I d’un salt m’estiro al llit.

Miro l’hora, són i tretze.

Se’m posa al costat, amb una cama per sobre la meva, fregant-me els ous amb el genoll. Li poso la mà al cul, amb intenció de començar, però es queda quieta, esperant de cara al despertador, baixant lentament el cap els últims segons, repenjant el pit contra mi, acostant la seva boca a la meva, que es van obrint, salivant delitoses, bufff... només amb això ja vaig trempant, i per fi, els seus llavis toquen els meus, i la química ens envolta, sembla que ja tenim els preliminars superats, i prement fort l’una contra l’altra, obrim totalment les boques i les llengües es troben, agosarades, famèliques, passem de zero a cent en un segon, i el cap se m’ennuvola, només sento el petó, i a ella tornant-me’l amb el mateix desfici, no podem parar, tot crema, fins que ens cal agafar aire, i ens mirem calents.

-Són i vint. –Confirma. I posant-li la mà al clatell, la porto cap a mi. Els ulls li brillen.

-Tornem a parar el temps?

Assenteix dolça. 

   

#byLady


 ********************


Un plaer col·laborar amb @LaXarxaXanante! 😚🌹
 

Comentaris

Silencis recents...