Menjada en gavardina (Català)


Gavardina (foto de la Lady )



Porto més de mitja hora corrent, sento el fred del carrer a la cara i l’escalfor del cor que batega al ritme de l’última llista de reproducció mix dels anys 80’ que he trobat. Ja vaig de tornada pel passeig, l’olor a mar em motiva i veure als altres corredors, la majoria estrenant bambes, com jo, després de Nadal, em fa gaudir com mai de fer esport a l’aire lliure.

Quan arribo a la Barceloneta de nou, passo de l’hora, no és gaire, però avui no tinc més temps, he plegat tard de la feina i estic mort. Vaig reduint la marxa, fent els últims estiraments, i ara sí, passejo tranquil·lament fins al gimnàs, em dutxo i vaig cap al cotxe.

Un cop dins, miro el mòbil, tinc dos missatges, un de la mare que responc per donar senyals de vida, i un d’ella, de veu. Només saber que l’escoltaré, somric, fa dies que no ens veiem, la relació massa intensa i ens calia aire als dos, però l’enyoro més del què creia. L’escolto, sembla que ella també em troba a faltar, la calidesa de la seva veu, dolça, sensual, em captiva com sempre, i encara tinc més ganes de veure-la. El missatge no és gaire llarg, l’escolto un parell més de vegades. No sé què respondre, engego el motor i vaig cap a casa, després li dic quelcom.

En sortir del pàrquing, vaig un moment al forn del davant a buscar pa.

Quan estic esperant al semàfor que es posi verd per creuar, la veig al meu portal, mirant cap a totes bandes, m’està buscant. Noto com m’accelero tot jo, tan aviat es posa ambre pels cotxes i van frenant, ja creuo, impacient, porto la bossa d’esport a la dreta i el pa a l’esquerra... llavors es gira, en veure’m somriu, amb aqueta boca que em torna boig, els ulls color mel li brillen, però no les té totes, sap que no m’agraden les sorpreses, però avui, m’encanta que sigui aquí.

Em paro al seu davant.

Hola —em diu dolça —no sé si et va bé que vingui, la veritat és que no ho he pensat fins ara, i bé.. si vols marxo.. no sé.. vam dir de donar-nos temps, ho entendré si vols que marxi... —i es comença a mossegar el llavi nerviosa mirant cap a terra.

No... m’agrada que hagis vingut, ha estat una bona idea. Pugem?

Només pel somriure que em dedica, ha valgut la pena. Li dono la barra de pa, obro la porta i entrem cap a dins. Porta una gavardina negra i unes botes de tacó, em sorprèn, normalment va plana. També porta la melena més vermellosa, suposo que per festes se l’haurà tintat.

Un cop a l’ascensor, vaig a acostar-m’hi, però em diu que no, s’obre la gavardina i a sota només hi porta un conjunt de roba interior amb tanga i lligacames negre, com les mitges a mitja cuixa, i petits llaços vermells als pits i als malucs... ufff... se m’acosta, fins a posar la seva boca a l’alçada de la meva orella i em pregunta si m’agrada el què porta, mentre l’olor del seu perfum m’emborratxa els sentits. M’estic excitant, li responc que “sí”, i em comença a resseguir la barba amb la seva boca, fins a quedar sobre la meva, empasso saliva mirant-nos als ulls, i ens fem un primer petó, més aviat tímid, i un segon més atrevit. Em passa la llengua per sobre els llavis, que obro lentament per deixar que l’entri fins a trobar la meva i comencem a jugar.

Ella em posa la mà al clatell rapat al zero i fa cercles amb els dits, mare meva! M’estic posant molt calent. Noto el seu cos contra el meu, cada vegada més junts, fa estona que he deixat caure la bossa i que li repasso el cos sota la roba, menjant-nos la boca famèlics, agosarats, calents. Li poso la mà entre les cuixes just quan arribem a la planta, la campaneta de l’ascensor ens desperta de cop, ella s’enretira i es corda la gavardina, encara amb el pa a la mà. Sortim, no hi ha ningú, obro la porta de casa i un cop dins, deixem la bossa i el pa a l’entrada, li trec la gavardina i anem fins al menjador.

Alçant-li el braç, li faig donar una volta per mirar-la tota, està molt sexy, porta el que sempre li he dit que voldria provar.

Sóc el teu regal de reis...

No pot dir res més, li agafo la cara entre les mans i li començo a menjar la boca a sac, ella se m’agafa als braços per no caure enrere, i mica a mica es relaxa, passant els dits per les meves espatlles, fins al coll, gemegant suaument.

Al cap d’una estona, la faig seure al sofà, repenjada enrere, em trec la camisa, els pantalons i els mitjons i em poso de genolls davant d’ella. L’obro de cames per posar-m’hi al mig, li començo a magrejar els pits mentre li petonejo el coll, la clavícula... té la pell freda... encorba l’esquena apropant-me els pits, li baixo les copes, ella se’ls acomoda bé i primer un i després l’altre, els començo a llengotejar, fins a tenir els mugrons ben durs i xumar-los lentament, gaudint de sentir-los entre les dents, mentre ella gemega i mou el cos cap a mi. Està molt excitada, però jo la vull marrana, segueixo jugant amb els pits, que ara, ella aguanta amb les mans, mentre en baixo una de les meves cap al seu cony. Fa esma de tancar les cames, però no pot, jo hi sóc al mig, i gemega fort quan passo la mà per sobre el tanga, prement més fort.

Respira entretallada, m’empeny el cap cap als seus pits, en vol més, ufff... com m’agrada quan es posa així... xumo més fort fins a fer-li sentir una fiblada de dolor, fa un petit xiscle i m’enretira, alça una mica el cos i em comença a menjar la boca de nou, descontrolada... la faig tornar a repenjar i baixant el cap passo el nas pels seus engonals, totalment depilats, fa olor a una barreja de crema hidratant i perfum... mmm... salivo, i començo a passar-hi la llengua de baix a dalt, mirant-la, encara amb els pits per sobre els sostenidors, oberta de cames, calenta, ostres tu!... passo la llengua molla per sobre el tanga, també humit pel seu flux, que es barregen, quedant xop. L’enretiro i començo a passar-la pels seus llavis, suaus, fins, ella aixeca els malucs, em vol a dins, el seu desig em fa trempar, la tinc ben dura, enervada, i amb compte, començo a passar la llengua pel seu interior, per sobre el clítoris, que la fa tremolar, vaig amunt i avall, olorant, menjant-la amb la boca oberta, fins a ficar-li tota dins, agafant-la fort per les cuixes, que no es pugui moure i gaudir de sentir el seu interior dins la boca, prement fort, escoltant els seus gemecs, quasi crits, quan creua les cames al meu clatell, estirada al sofà, i segueixo lentament, ignorant les seves súpliques de que acabi, repassant cada racó mil cops si cal, fins que les cames li tremolen tant que l’orgasme és imminent i posant-li dos dits al cony, em dedico a xumar i llengotejar-li el clítoris, dur i inflat. Ella crida, es mou posseïda, amb els ulls tancats, i de cop para, només algun calfred quan passo per sobre, però està ko, exhausta...

Ara mateix, estic molt calent, masses dies sense follar i començo a estar molt burro, ella ho sap, em mira rient, amb les galtes vermelles.

M’ha encantat!... ara em toca a mi... —em diu baixant-me els bòxers.

No crec, no duraré, estic massa calent

Vaja... i què vols fer?

Follar-te!

L’expressió de la cara li canvia, submisa es posa davant meu —Com vols que em posi?

De genolls, cara al sofà.

Calmada, m’obeeix. Jo encara agenollat, veig com baixa davant meu, posa un peu a cada costat de les meves cames, s’inclina cap al sofà amb les mans al costat de la cara, entaforada al coixí i el cul cap a mi.

Bufff... li dono un cop suau a la galta del cul, es queixa, però segueix immòbil, n’hi dono un de més fort, li deixo els dits marcats... —Ai! Vigila... —sembla que ja en té prou, li enretiro la tireta del tanga i començo a passejar el gland pel seu entrecuix, que encara regalima, la sento gemegar ofegada pel coixí, i li fico la polla molt a poc a poc, ella posa el cul més en pompa i obre més les cames, ara ja gemega fort, vaig fent petites envestides, repartint la humitat entre els dos, cada vegada més ràpid, amb una mà subjectant-la pel tanga, i amb l’altra li agafo els cabells llargs, obligant-la a aixecar el cap, obrint la boca, com una esfinx, i ara sí, noto els ous plens, envesteixo més fort i ràpid, els seus crits demanant que no pari, em fan perdre la raó del tot, i deixant que surti l’animal que porto dins, l’agafo fort amb les mans i, també cridant, començo a follar-la com un boig, no puc parar, un cop i un altre, fins al fons, cabró, irracional, i segueixo fins que comença a tremolar, i deixant-me anar, m’escorro brutalment dins seu, a la vegada que ella, notant com buido els ous a batzegades, fins a restar al seu damunt, amb el cor bategant a cent per hora, el cap anat, però molt satisfet, fent-li un petó a l’esquena, mentre li acaricio la cuixa.

Quan li trec, veig com la correguda comença a sortir entre els seus llavis, ella s’hi posa el tanga, s’aixeca com jo, em fa un petó i va cap al bany, la sento parlar de lluny —No et vesteixis, encara no hem acabat...

Només puc somriure mentre espero que torni.





#byLady

Inspirat per @Tomeu41263452... gràcies wapo! 😘

Comentaris

  1. Un relat molt ben escrit, sensualment excitant, sense adonar-te vas entrant en la història i acabes participant en ella, amb un final totalment satisfactori com els personatges del relat.
    Una abraçada a l’autora..gràcies pels moments que m’has fet gaudir al llegirte

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Fran, és un luxe saber què sent el lector quan llegeix els meus relats, i més si els gaudeix. Ens anem llegint per aquí. ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Silencis recents...