Retrobament (#FemXarxa)

Retrobament (Narrat per la Núria)

Feia anys que no ens vèiem, des de que el Jordi i jo ens vam divorciar. No tenia ganes de trobar-me’l, però el Pep ha insistit tant que al final hi he accedit.

Ell sempre ha estat convençut que trencar la nostra relació va ser un error, diu que estem fets l’un per l’altre, però el nivell de perversió que vam assolir, ens va portar a punts inversemblants que, a mi, em van sobrepassar i, a ell, el van transformar, no el reconeixia.

Hem quedat en el mateix pub de sempre, on ens reuníem abans dels nostres encontres sexuals, i casualment, quan he arribat, eren asseguts a la nostra taula, la que el barman ens reservava cada nit al racó més fosc, quadrada, posada en diagonal, amb el canto apuntant a la cantonada, envoltada per un banc folrat de pell verda en angle de 90º. He viscut una mena de ‘déjà vu’ temporal, una regressió al passat que m’ha fet sentir més viva, però ha estat quan he creuat la mirada amb el Jordi, que he despertat de la letargia emocional que, sense saber-ho, m’afligia el dia a dia. No tenia ni idea de que l’enyorava tant, m’he quedat palplantada mirant-lo, el cervell se m’ha tornat boig, ni quan s’ha aixecat i s’ha començat a acostar, m’he pogut moure, només escoltant els batecs del cor, ensordidors al meu cap, totalment isolada de la resta del món, fins que m’ha abraçat, i a cau d’orella, m’ha xiuxiuejat: “ho sento molt petita”. I com si fossin paraules màgiques, m’he alliberat dels meus propis límits, rancors i prejudicis, i, rodejant-li el coll, m’hi he aferrat tant fort com he pogut, fins a notar els seus batecs rebotar contra el meu pit.

Quan ens em mirat de nou, tornàvem a ser un de sol, així de fàcil.

–I ara què? –M’ha preguntat tant perdut com jo.

–No ho sé... deixem-nos portar... et sembla? –Li he contestat amb veu tremolosa.

–Perfecte... –I aguantant-me la barbeta amb el dit índex, m’ha besat a la galta, tendre i afectuós, com abans.

Quan hem anat a la taula, ens hem assegut l’un davant de l’altre, somrient dolços, fins que hem mirat al Pep. Me n’havia oblidat, però no hem pogut evitar riure’ns d’ell, estava emocionat, amb els ulls plorosos, ensumant els mocs i assentint amb el cap com si fos la nostra mare després de guanyar el primer premi als Jocs Florals de l’escola. Després de mofar-nos-en, l’hem abraçat ben fort. Tornàvem a ser els tres de sempre.

Hem demanat unes birres, que han portat acompanyades de ‘music’ i ens hem posat al dia, sense aprofundir gaire. Al cap de dues hores, ja ho teníem tot dit, jo era asseguda al lloc del Pep, entre els dos, i feia estona que el joc de mirades i mans, ens portaven al desig. Ho havíem passat molt bé tots tres, i sincerament, el meu cos els volia de nou, m’estava excitant mica a mica, enriolada, dubitativa segons com amb el Jordi, però a ell també l’he vist controlant la situació, i el Pep, ha sabut com portar-la, fins que, passant el braç pel meu clatell, m’ha acostat a ell i m’ha fet un petó a la boca, insistint amb la llengua, fins que l’he deixat entrar a la meva i ens hem començat a morrejar. Instintivament, he posat una mà al genoll del Jordi, que me l’ha agafat, i l’ha portat a la bragueta, ufff... podia notar com s’enduria sota els botons, com la del Pep, quan li he posat l’altra mà, fent-lo gemegar, excitant-lo més.

El Jordi s’ha decorregut cap a mi, per mossegar-me, ardit, la base del coll, mentre la seva mà em resseguia l’interior de la cuixa, fins arribar a les calces, passejant el dit amunt i avall, notant el flux traspassar-les, cremant les ganes que, mica a mica, s’apoderaven de nosaltres.

Amb les mans sincronitzades, he anat desbotonant les dues braguetes a la vegada. Com sempre, el Pep, més impacient, m’ha ajudat a alliberar el seu enorme membre, dels calçotets, encara no erecte del tot, per posar la mà per sota la samarreta, començant a maurar-me un pit, sabent que mai porto sostens; mentre la meva boca ha anat a buscar la del Jordi, mmm... aquesta mirada just abans de tocar-nos m’ha provocat un calfred fins a l’entrecuix, on la seva mà segueix jugant amb la vora de les calces, ficant els dits pel marge, intentant enretirar-les sense èxit.

M’obro més de cames. De sobte, la mà del Pep baixa del pit al meu genoll, i puja per trobar-se amb la del Jordi, jo vaig jugant amb les dues boques, masturbant-los, repartint els meus petons entre els dos, quan noto que cadascun tiba les calces cap al seu costat i, davant la meva sorpresa, les esparraquen pel mig, de davant a darrera, ufff... sento com riuen còmplices amb la respiració accelerada, les dues mans perfilen els llavis del meu cony, cada cop més humit, el Jordi jugant fent cercles cap al clítoris, el Pep endinsant els dits entre les natges, acariciant-me amunt i avall, fins arribar al cul, que baixo encara més, obrint-me del tot.

Gemego dolça, les morrejades cada cop són més intenses, sobretot les del Jordi, es nota que em tenia ganes. El Pep, posa els dits dins la copa de cervesa i els torna al meu cul, la fredor humida es barreja amb el flux calent, i llisquen amb fluïdesa, començo a perdre el cap, ja no sé discernir quants dits juguen al meu cony, les sensacions es mesclen. Entre boca i boca, veig al barman observant-nos des de la barra, com ha fet sempre, mentre eixuga un got de tub, sembla que se l’estigui pelant, i encara em posa més calenta, sé que no pot veure gaire bé res, el racó és massa fosc, però sap què fem, i quin sabor tinc, d’un dia que, a mig joc, es va posar a sota la taula i em va menjar el cony afamat. L’única vegada que l’hem deixat jugar.

Les meves mans aferrades als seus membres, pugen i baixen sincronitzades, prement el fre quan les pujo i baixant ferma fins als ous, que de tant en tant acaricio. El Jordi està del tot trempat, dur com una pedra, el Pep encara no ho està del tot, però per endurir el seu pollot cal més estona. Em llepo els palmells de les mans, i seguim masturbant-nos a sis mans.

Un dit del Pep juga amb el meu anus fins a ficar-lo dins, les cames em tremolen, el Jordi gemega plaent en notar-ho, els dos saben que no aguantaré gaire estona.

Al cap de pocs minuts, quan noto les polles preparades, accelero les mans, el Jordi repenja el cap a la meva espatlla, concentrat en aguantar més, comença el seu repte particular, a veure qui del dos triga més a escórrer-se. El Pep, desinhibit del tot, tira el cap enrere i esbufega, comença a ser irracional, el seu dit em comença a follar el cul, noto un calfred que puja fins als dits del Jordi, que ara juguen amb el cony i el clítoris, mare meva!... miro cap al sostre, estic perdent el nord, els masturbo enèrgica, no sé com em pugen la samarreta, cadascun comença a xumar un pit, tremolo sencera, el Pep em mossega el mugró fins a fer-me mal, em queixo, el Jordi el renya balbucejant amb la boca plena.

El cor em va a cent, els masturbo amb tantes ganes, que no me n’adono que estic colpejant la taula amb la mà que aferro el pollot del Pep, inclino més la mà, arribo millor al seu gland, i frego els dits amb força al fre, joder! Gemega una mena d’udol, i somric... sempre ho fa quan està a punt d’escórrer-se, accelero, també la del Jordi que esbufega com un búfal, dubto quin dels dos guanyarà avui, i prement folla, veig que els dos s’aixequen les samarretes, respirant accelerats, com jo, i és la lleterada del Pep la primera en sortir, espetegant contra el seu tors, regalimant per la meva mà, que ajunto al seu ventre, per no tacar-lo, només uns segons abans de la del Jordi, que fa el mateix, però més dens, gotejant a batzegades per sobre els meus dits, lliscant per la seva pell fins al pèl púbic. 

Per un moment, els seus dits es calmen, el Pep el manté dins del meu cul fent pressió cap munt, i el Jordi, quan recupera el sentit, comença a friccionar el clítoris enèrgic. Encara amb les mans a les polles plenes de llet, no aguanto ni cinc segons, que m’escorro brutalment, reprimint els crits entre gemecs, prement les cuixes fort, tremoloses, amb les cames tenses, mentre el cos pateix petites sacsejades, fins que treuen les mans, i puc recuperar l’alè, totalment exhausta. 

Quan els miro, s’estan eixugant amb tovallons de paper, me’n donen un parell, i riem quan se m’enganxen entre els dits. Els emboliquem tots rebregats dins d’un de net.

Encara asseguda, noto el flux com surt regalimant cap avall, ajunto les calces trencades i les poso entre els llavis... Ufff... estic sensible i gemego dolça en sentir la pressió, m’observen divertits, el Pep té les galtes vermelles, i el Jordi, mirant-me porc, s’olora els dits que fins fa uns minuts tenia al meu cony... diria que en vol més. Ara es miren amb el Pep, sembla que la nit tot just acaba de començar.

–Vaig a pixar i pagar. –Diu el Pep, mentre es treu la cartera de la butxaca del darrera. S’ha escorregut abans... Li toca!

Mentre, el Jordi i jo ens comencem a petonejar, ara més dolços, amorosos... mmm... tenim una conversa pendent, però no serà avui. 

Quan torna el Pep, som nosaltres qui anem al bany, el Jordi porta els tovallons per llençar. Cinc minuts després, marxem els tres cap a casa meva, a fer l’última copa.

Fa fresca, observo com trepitgem les ombres dibuixades per la lluna a cada passa.

Ja a l’ascensor, no puc evitar morrejar-me amb el Jordi contra la paret, agafo la mà del Pep i la poso al meu pit, ell se m’arramba per darrera, clavant-me el membre dur entre les natges, olorant-me els cabells. El Jordi, em gira de cara al Pep, ara és la seva trempera la que tinc al cul, i les seves mans les que em mauren els pits... ufff... i són els dits del Pep, els que tornen a separar les calces trencades per ficar-hi dos dits, mentre em menja la boca. Torno a estar calenta.  

S’atura l’ascensor. Ens separem, jo, camino al davant buscant les claus per la bossa, ells, van al meu darrera. Posaria la mà al foc, a que el Pep s’està posant bé els ous.

Un cop a l’entrada, pengem bossa i jaquetes al penjador, i els porto cap a l’habitació. Els dos es comencen a despullar, jo també, però de camí a la cuina. Després de deixar la roba en una de les cadires, agafo aigua i cerveses i torno cap a la cambra, només vestint les calces trencades.

Deixo les begudes a la tauleta i m’estiro entre els dos, posant els braços estirats per sobre el cap, obrint-me de cames, regalant-me a ells, que comencen a acariciar-me, besant-me la pell, resseguint-la amb els dits, eriçant-la al seu pas.

El Pep, es posa entre les meves cames, té ganes de menjar cony. Trenca més les calces i, separant-me els llavis amb els dits, comença a passar-hi la punta de la llengua, perfilant el clítoris. Tanco els ulls, noto la mà del Jordi agafant-me un pit, que comença a llengotejar, xumant el mugró, un calfred em recórrer l’espinada, encorbo l’esquena, el Jordi canvia de pit, succiona més fort, gemeixo calenta, obro més les cames, i el Pep hi entafora del tot la cara, noto la llengua obrint-se pas entre els llavis fins a ficar-se dins meu, la té musculada, crec que de tant menjar conys, i em comença a resseguir per dins, mentre amb un dit juga amb l’anus... ufff... miro al Jordi, els ulls incendiats també miren cap al Pep, i posant-se agenollat al meu damunt, obert de cames, m’agafa les mans, perquè em subjecti els pits junts. Allarga un braç fins a la tauleta, obre el calaix i treu l’oli de massatges, el miro lasciva, notant la llengua del Pep follant-me. Em mossego el llavi. El Jordi em posa oli per sobre els pits que regalima cap a la regatera, i aguantant-se al capçal amb una mà, s’inclina sobre meu, posa la polla entre les costelles, i la puja fins a ficar-la entre els dos, que comença a follar lentament.

Cada vegada que les cames tremolen, el Pep para, deixa que em refredi uns segons i hi torna, m’està fent perdre el cap. Com els gemecs del Jordi, a cada envestida, acariciant-me la cara, posant-me el dit gros a la boca, que xuclo mirant-lo entremaliada, sap que vull polla, però no hi ha pressa, i em refreda, pessigant-me el mugró fins a sentir una fiblada que em fa xisclar, moc les cames, el Pep em subjecta els malucs, xuclant fort el clítoris.. joder!... em deixo anar els pits, el Jordi m’agafa pels canells, somric enrabiada, han fet sortir a la bèstia, ja cal que m’agafin o quedaran marcats, i pujant els genolls amb compte fins a immobilitzar-me els braços, em posa els ous sobre la barbeta, intento llepar-los, però l’orgasme és imminent, obro la boca agafant aire, tremolo sencera, el Pep no para de xuclar, començo a cridar folla, el Jordi em calla ficant-me la polla a la boca, xumo porca, gemegant més fort, tinc el cervell revolucionat, i prement els llavis just per sota el gland, m’escorro brutalment a la boca del Pep, que no para, segueix llengotejant i xuclant, fins que tinc un altre orgasme en pocs segons, més suau, una mena de rèplica plaent que em fot més calenta.

El Jordi afluixa els genolls, encara amb el cor a mil, li agafo la polla i el masturbo lentament, ara sí, llepant-li els ous, recuperant-me, mentre noto el Pep fent-me petons suaus per l’interior de les cuixes, i visualitzo mentalment el seu pollot, rogenc i enervat, erecte fins al melic, humit, presseminal. Posant un peu a terra, allarga el braç fins a la tauleta, encara amb el calaix obert, i agafa la caixa dels condons XXL –Ui, caduquen el mes que ve... veig que no els has gastat aquests... hehe... –Diu divertit, parlant sol, mentre jo, jugo amb la punta del gland del Jordi, llepant el fre el més ràpid que puc. Alça una mica el cul, concentrat en no escórrer-se, ara sóc jo qui juga amb un d’ells, controlant el plaer, accelerant i baixant el ritme segons la seva cara i la turgència del membre, però em dura poc el sentit comú, quan el Pep comença a fer lliscar la polla amunt i avall del cony, i torno a perdre el cap, miro al Jordi amb la mirada perduda, sap el què passarà, i s’agafa al capçal de forja.

Noto el pollot entrant i sortint a petits trams, amb compte, fins que el gland és a dins, i ara sí, la fricció és intensa, els llavis tibats li fan lloc, el Pep gemega concentrat, repartint la humitat entre els dos, miro al Jordi amb mirada suplicant, amb la boca plena de polla, però quieta, fins que el Pep arriba al fons, quasi ni em puc moure, i de cop, perdo el cap, mamant-li famèlica al Jordi, xuclant totalment irracional, quan l’altre em comença a follar.. mare meva!!!... tot el meu cos es transforma, les sensacions em recorren de cap a peus, les envestides del Pep ens mouen als tres, i intuint que perdo la concentració, accelero, veient com canvia el semblant del Jordi, que s’escorre a la meva boca, esbufegant, repenjant el front al braç que té al capçal, i traient-me-la, encara mig letàrgic, s’estira a un costat, mentre el Pep se’m posa totalment a sobre, veient com m’empasso la lleterada del Jordi, abans de començar a morrejar-me, penetrant-me decidit fins al límit, per tornar a sortir, té els ulls tancats, sembla incòmode, alguna cosa no li va bé, l’abraço per sota les costelles, però no arribo al cul, és massa alt.

Estàs bé Pep? –Pregunto gemegant. El Jordi ens mira, acariciant-se el membre.

No, espera... –I sortint del meu damunt, em treu les calces. –M’estan rascant els ous!

Ens mirem amb el Jordi i riem, veien com se’ls acaricia.

Vols que et faci res? –Li dic, mentre passo dos dits pel cony, que llisquen xops, però no respon. Posant-me la mà sota les lumbars, em porta cap a ell, i quedant altra vegada al meu damunt, em penetra vigorós, fent-me xisclar enriolada, mare meva! Intento abraçar-lo de nou, però m’engrapa dels cabells contra el matalàs i m’immobilitza sota seu, m’agafo com puc als seus braços, notant el pollot entrant de nou. El meu cony l’engoleix, prement fort els llavis, passant a un altre estadi, de no retorn, i em deixo portar, perdent del tot el cap, sento un calfred resseguint-me sencera, cerco al Jordi, que amb mirada fosca i lasciva, es masturba, trempant de nou, observant com el Pep sacseja el meu cos, follant-me irracional, esbufegant descontrolat, i m’escorro brutalment, un cop rere l’altre, els orgasmes se succeeixen continus, no puc ni parlar, crec que ni respiro, quan clavo les ungles a la pell del Pep, que es queixa i, accelerant més, s’escorre dins meu, buidant del tot els ous, udolant com un llop salvatge, clavant-me-la fins al cervell, mentre tremolo sensible a cada moviment, inclús quan me la treu i s’estira a l’altre costat.

Estic cansada, però el meu cos encara està excitat, m’arrambo cap al Jordi, que em rep amb els braços oberts quan, acaronant-lo, el morrejo calenta. La seva mà m’engrapa un pit, maurant-lo ferm, moc els malucs cap a ell, i baixa els dits fins al meu pubis. Deixa de menjar-me la boca per mirar-se la mà, regalimant flux, i posant-me tres dits al cony, em comença a follar, friccionant enèrgic el punt G, intento tancar les cames, però el seu braç m’ho impedeix, la sensació és tan intensa que fins i tot perdo la sensibilitat uns segons, abans de notar com tota l’energia del meu cos se centra a la seva mà, i començo a tremolar, petits espasmes descontrolats que em fan mirar-lo suplicant, amb la boca mig oberta, com ell, gaudint del seu poder, accelerant tan ràpid, que m’escorro cridant folla, esquirtejant fins als peus del llit, dues vegades, abans de quedar totalment esgotada i satisfeta, estirada cara amunt entre els dos, amb una cama del Pep per sobre de la meva, i el Jordi de costat, amb una mà al pit i el nas al meu coll, recuperant l’alè, deixant que la son i el cansament s’apoderin de nosaltres, a poc a poc, relaxant els sentits, amb els ulls tancats... bona nit.


Retrobament, l'endemà (narrat pel Jordi)

Sento els ocells piular despertant el matí. El sol entra per l’escletxa de la persiana il·luminant-nos la pell. Em frego els ulls, i somric dolç recordant la nit anterior.

Repenjat de costat, amb el puny aguantant-me el cap, els observo dormir. El Pep, cara amunt, totalment desinhibit amb les cames obertes i el cap fora del coixí, ronca suaument, amb el pollot (com li anomena la Núria), flàccid cap a l’esquerra. Va totalment depilat, el cabró sabia que ahir tot aniria bé, jo no n’estava tant segur, la Núria estava dolguda amb mi, i amb raó, em vaig passar en el passat. Ara serà diferent.

La miro. Dorm de costat, d’esquena a mi, amb el front encasat a l’espatlla del Pep i les mans juntes sota la galta. No li puc veure la cara, els cabells l’oculten quasi bé tota, fins a sota el nas, deixant al descobert només la boca en forma de maduixa, de llavis carnosos, semioberts.

Respira tranquil·la, els pits junts entre els colzes, pugen i baixen lentament. No puc evitar passar-li el dit de l’espatlla al colze. Fa una mena de gemec endormiscat i mou la cama, flexionant-la cap amunt, posant-la per sobre la cuixa del Pep, deixant el cony a la vista. Mmm... noto un pessigolleig recorrent-me la trempera matinera, contraient-me els ous, me’ls poso bé, abans de resseguir-li cap amunt l’interior de la cuixa amb els dits, que passo pels llavis secs, de pell suau, totalment depilats. Me’ls llepo i hi torno, primer un, molt a poc a poc, perquè no es desperti. Li introdueixo notant la calidesa del seu cos. Escalfant el meu, ja trempat. Es mou, repenjant-se sobre el pit del Pep. Aquest, aixeca el braç rodejant-la. Ha deixat de roncar. Jo poso el meu genoll per sobre la cama d’ella, així si baixa l’altra no podrà tancar-les, ufff... pensar-ho em fot malalt... em batega la polla, que es mou sola.

Torna a gemegar, sembla més desperta. El Pep estira les cames fins a posar els peus de puntetes, obrint els ulls sonós. Em mira. La mira. Somriu. Somric.

–Bon dia...

–Bon dia...

Repassa a la Núria i veu on tinc la mà. La mirada li canvia. Es comença a tocar els ous. Mentre, jo ja li he separat els llavis del cony i la penetro amb un dit. Torna a gemegar, ara més dolça, es mou, però el Pep li acaricia l’esquena i ella torna a posar al cap al seu pit. La pentina amb els dits, mostrant la seva cara, sembla una nina. La llum li molesta, mandreja fregant la galta contra ell, que li besa el front. I ara sí, comença a despertar-se quan hi poso un altre dit. Gemeix a la vegada que alça el cul. Mou la cama, però es troba amb la meva, segueixo masturbant-la. Sembla confosa entre somni i realitat, parla, però no s’entén res. El Pep, ja mig trempat, li recull els cabells amb les mans, engrapant un monyo al seu clatell, ella obre els ulls intermitentment, torna a gemegar, ara més plaent, més fort, quan canvio els dits per la punta del gland, penetrant-la de costat. S’agafa amb la mà oberta al tors del Pep, el mira, ell fa el so d’un tigre, mossegant l’aire, fent-la riure, mentre jo, cada cop més irracional, la començo a follar, agafant-la pel maluc. Baixa la mà fins al pollot, acariciant-lo, el Pep gemeix, m’excito més, ja està del tot humida, accelero, la galta del cul li tremola cada cop que toco fons, puja el braç i comença a esgarrapar el pit del Pep, que li agafa la mà, dient-li que no amb el cap, ja està del tot desperta, per com gemega a crits, tensant-se tremolosa, i repenjant-me contra ells, em deixo anar, follant-la tant ràpid com puc, fins que perd la veu, escorrent-se emmudint els crits amb la boca contra el Pep, ja trempat, i controlant el meu cos, surto del seu interior i continc l’escorreguda, amb els ulls tancats, i el front a la seva esquena.

Em poso de genolls sobre el llit, respirant fons. Si em toco la polla ara, m’escorro. Ella, encara accelerada, té la mirada fosca, en vol més. Em mira acalorada, està preciosa. D’un salt es posa a sobre el Pep, ell es mou, col·locant-se els dos al mig del llit. Ella queda al damunt, recuperant-se, un fil de flux regalima fins a sobre el ventre d’ell.

Començo a masturbar-lo. Tanca els ulls plaent. Amb l’altra mà, segueixo jugant amb el cony d’ella, encara sensible.

La Núria gemeix, mentre juga amb la llengua al mugró del Pep, i inclinant-me passo la meva pel seu cony, fent-la tremar, es tira cap endavant, està sensible, hi torno, gemega, el Pep, ja accelerat, li xiuxiueja porcades a cau d’orella que la fan riure, escalfant-la.

Segueixo masturbant-lo, és curiosa la sensació al masturbar a un altre tio, mai ho havia fet abans de conèixer al Pep, quan ell m’ho va fer a mi. De fet, me la va mamar com ningú, però jo, a tant no arribo, no em posa xupar-li, però excitar-lo per ella, sí que m’agrada. Escupo al seu gland, i accelero, fins que porta la mà a l’engonal indicant que pari, o explotarà, baixo el ritme. Agafa un condó de la tauleta, ella alça els malucs, perquè se’l posi. Un cop enfundat, li col·loco en vertical i el dirigeixo cap al cony. Està ben xopa. Primer passant-li amunt i avall, repartint la humitat, fins a ficar-la-hi quasi del tot, escoltant com se li talla la respiració a la Núria, també a ell, que ja té els ous turgents sota el pollot.

Ella es comença a moure, follant-se’l a poc a poc, guiada per la meva mà, repenjada al seu coxis, jugant amb el dit gros a l’anus, que s’obre i tanca a mida que l’acaricio, fins que m’hi cap la llengua, i movent-me amb ells, li començo a menjar el cul, està molt excitada, gemeix amb la boca oberta i els ulls tancats, el flux li regalima abundant i dens cap als ous del Pep... mare meva!... estic com una moto, sentir-los gemegar, l’olor a sexe, i masturbar-me mentre me la menjo, és brutal!

Seguim així uns minuts, fins que està dilatada del tot, i posant-me de genolls al seu darrera, obert de cames entre les seves i les del Pep, estirades del tot, li passo la mà per l’esquena, resseguint-li la columna, posant-li la pell de gallina, i repenjat amb l’altre mà al seu maluc, premo el gland contra l’anus, amb petites envestides, fent-me lloc, obrint-me pas a mida que em deixa, que es relaxa, i entra la punta... Ufff!... l’escalfor del seu cos em trastoca, empenyo més, entrant i sortint, ella tanca i obre el forat en petits espasmes, noto el pollot del Pep al seu interior, ell també a mi, esbufega quan li foto sencera, i ara sí, ben humits, la Núria es mou endavant i endarrere, follant-nos als dos, repenjada a les espatlles del Pep, que juga amb els seus pits, pessigant-li els mugrons fins a fer-la gemir intensament, mentre jo em torno boig, aguantant tant com puc, el cor em va a mil, ella tira una mà enrere i me la posa a la cintura, s’incorpora una mica, la seva mà arriba a la meva natja, m’acosto fins a olorar els seus cabells, aixeco el cul per penetrar vigorós des de dalt, empenyent amb el meu propi pes, ella es deixa fer, el Pep flexiona els genolls, per empentar des de sota, i trobant la sinergia perfecte, ens movem a l’uníson, diferents velocitats, fregant tots contra tots, la Núria té un primer orgasme, tremola, el Pep varia la intensitat intentant aguantar, com jo, que estic a punt, ella té el segon, es tensa encorbant l’esquena cap a mi, i cau endavant, defallint sobre el Pep, que ja no aguanta i esclata dins del seu cony bategant, abraçant-la, mentre jo accelero, esbufegant, follant-la enèrgic, quan el pollot em deixa espai, i perdent del tot la raó, m’escorro brutalment dins del seu cul, amb les cames adolorides de la tensió a l’estar ajupit, provocant-li una sèrie de rèpliques orgàsmiques que la fan cridar, esgarrapant el llençol amb les ungles, quan li trec, per estirar-me al seu costat, veient com també s’allibera del Pep, caient entre els dos. I, posant-se cara a mi, em besa la galta, acalorada, somrient satisfeta, amb els ulls brillants. Recuperant-se, com nosaltres, sabent, que avui passarem el dia al seu llit. Estimant-nos de nou.   


Retrobament, a la dutxa (narrat pel Pep)

Al final ens hem tornat a adormir, feia molt que no estava tanta estona al llit. Solc dormir poc, i em fa mal l’esquena; el matalàs de la Núria és massa dur.

Estiro braços i cames i em giro cap a ells. El Jordi i ella encara dormen, abraçats. Sento una mena de “déjà-vu”, tornant a abans de la separació, sembla que no hagi passat el temps i tot hagi tornat a la normalitat. Me n’alegro per ells, i per mi, que els torno a gaudir. Emocionalment, podria dir que n’estic enamorat, tot i que jo no serveixo per tenir una relació sentimental al seu nivell, sóc massa bohemi i egocèntric, no he nascut per aguantar a ningú més que a mi i, en dies puntuals, com avui, a ells, la meva parella perfecta.

M’aixeco, i vaig descalç pel passadís, il·luminat per ombres fugisseres provocades pels cotxes que passen pel carrer. Arrobo al menjador, i em trobo amb la Pitiusa, la gata de la Núria, l’única bèstia que tolero, crec que som iguals, els dos som adoptats en aquesta casa. Li grato el cap i surt disparada cap a la cuina, la segueixo, tinc set, i es queda dreta davant del seu platet rosa de la Kitty, buit. Busco el menjar, i li poso pinso, mentre es frega contra les meves cames. Em fa gràcia.

Vaig a agafar aigua de la nevera, però veig que hi ha una ampolla de Cacaolat, me’n poso un got i l’engoleixo d’un glop.

Camí del bany, m’aturo a mirar la llibreria on posa els llibres que li agraden, agafo l’únic que no he llegit, la resta són meus, i en llegeixo la ressenya. Pot estar bé, el deixo sobre la taula de l’estudi, després li demanaré, i segueixo el meu camí, m’estic pixant.

Un cop alleugerit, em rento les mans i la cara, però no en tinc prou, estic masegat, i em fico a la dutxa.

Obro l’aixeta i em poso sota la carxofa quadrada que penja del sostre, és una passada! Deixo córrer l’aigua per sobre meu, noto com em relaxa les cervicals, com si la cascada incidís en el punt just, i resto quiet, delitant-me’n.

Em començo a ensabonar els cabells. Massa sabó, estic fent molta escuma. Me la reparteixo pel cos, lliscant la mà per sobre la pell lentament, fins arribar als ous, que m’acaricio, fent-me un massatge, gratant-me’ls, després cap a la polla, que ensabono amunt i avall, i repenjat contra la paret, em començo a masturbar, recordant aquest matí al llit.

De sobte, a través de la mampara, veig entrar a la Núria al bany, em mira la mà i somriu, jo la miro lasciu, alça una cella i seu a la tassa. Veure-la despullada, pixant, amb els genolls junts i els peus de puntetes, no sé perquè, em fot catxondo, i quan s’eixuga amb el paper, imagino el seu cony, i el desig em torna boig. Es renta les mans, però enlloc d’eixugar-se-les, es mulla els pits, i venint cap a mi, es repenja contra el vidre, amb les mans obertes, marcant-los aixafats, puc veure com la fredor del vidre endureix els mugrons, que busquen el seu espai, accelero una mica la mà, i entra el Jordi. Es posa darrera d’ella, que encara marca més els pits, quan li enretira els cabells i li besa el coll, passant-li la mà pel maluc cap al pubis, introduint-li dos dits entre els llavis, mentre va trempant. Està més fort i musculat que fa uns mesos, se li marquen els bíceps al menor moviment. La Núria entela el vidre amb l’alè al respirar amb la boca oberta, el Jordi em mira la polla quan accelero la masturbació, la tinc ben dura, ell també, no li costa tant com a mi, és envejable. Flexiona els genolls per ficar-li al cony... Ufff.. A ella li canvia el semblant, em mira suplicant, notant com li entra a poc a poc, mentre la masturba, ella esgarrapa el vidre, sense deixar de mirar-me, el Jordi segueix entaforat al seu coll, envestint repetidament, fent-la posar de puntetes quan empeny fort, tremola la mampara, tinc els ous a rebentar! Quan passo els dits pel gland, una esgarrifança em recorre l’espinada, no aguantaré gaire.

Ell l’agafa pels cabells, i ara sí, se la comença a follar a sac, envestides fermes, encaixant els cossos a la perfecció, fins que la Núria es tensa, amb el cap enrere, i deixant-se anar, s’escorre, excitada i calenta. És increïble com em batega la polla veient el seu sexe amateur, i no puc aguantar més, agafant-me-la ferma, exploto brutalment contra el vidre, just al seu tors, cobrint-la de lleterada densa que regalima avall per la mampara, quedant exhaust, mirant com es desfà amb l’aigua pel terra de ‘gresite’ blanc.

Un gemec d’ella captiva la meva atenció de nou, encara no han acabat, el Jordi la folla a cops secs, acalorat, esperant a que ella estigui a punt altra vegada. Davant la meva sorpresa, el meu cos reacciona, noto com es vol tornar a posar dura, lentament, mentre ells s’escorren a l’uníson, totalment sincronitzats, somrient satisfets... Ufff... Encara flàccid, me la segueixo acariciant, calmant-me, recuperant el ritme cardíac sota l’aigua.

Quan el Jordi surt del seu interior, ella alça el cul subtilment, respirant entretallada, enrojolada, encara sensible a la fricció. Està preciosa.

Es fan un petó als llavis i entren a la dutxa.

La Núria, agafant aigua amb les mans, la tira sobre l’últim fil de semen que queda a la rajola, dirigint-lo cap al desguàs, on desapareix totalment. S’arramba a mi per anar sota el raig, passant entre la paret i jo. Un pit em frega el braç, mentre la polla, com si fos un sensor, és empesa pel seu maluc, fins que titil·la incontrolada com una molla al cessar la pressió contra el seu cos, i passant-se les mans des de les celles cap al front, es pentina els cabells, deixant que l’aigua els amari, regalimant esquena avall.

No puc evitar maurar-li un pit, somriu amb els ulls tancats. L’aigua baixa pel seu ventre, ficant-se entre les cuixes.

El Jordi està esperant el seu torn, la Núria surt, jo em remullo i el deixem passar.

Ella s’ensabona els cabells, em posa sabó a la mà, que ens anem repartint indistintament, cada cop més junts, fins que m’agafa la polla a mig trempar i em comença a masturbar, a la vegada que ens morregem, sense pressa, assaborint les llengües, la suavitat dels seus llavis carnosos que premen els meus, accelerant el meu cos. No fa ni cinc minuts que m’he escorregut, i estic empalmant de nou, li torno a maurar els pits, gemega suaument. El Jordi agafa el telèfon petit de la dutxa i ens el passa per sobre, aclarint el sabó dels cabells.

La Núria, amb l’altra mà, també el masturba, és increïble com pot coordinar els moviments de dues mans a diferents ritmes. El Jordi torna a penjar el telèfon, i agafant-nos als dos pels cabells, la morreja primer a ella i després a mi, noto com em batega la polla, endurint-se, i més quan ella s’agenolla, seient sobre els seus talons, i me la comença a mamar a dues mans.

El Jordi es posa al meu darrera, ensabonant-se la polla, està trempat, el miro sorprès, somriu, només una vegada em va follar, fa anys, i anàvem mig beguts, però ara, que em desitgi, em posa molt calent.

Comença a passar el gland entre les natges, posicionant-se, repartint el sabó que ha tirat directament del pot. Quan prem l’anus, un calfred em recórrer el cos... ufff... pell de gallina. El relaxo, deixant que entri, mentre la Núria xuma fort, tinc el cap enterbolit, m’aguanto entre la paret i la mampara, totalment entelada pel vapor d’aigua. El Jordi, posant-me una mà a l’espatlla, em demana que m’abaixi una mica, obeeixo, i entra del tot, no puc evitar gemegar en un sospir exagerat, el plaer és molt intens, noto el cul tibat, però llisca amb facilitat.

Miro cap al sostre, gemint amb la boca oberta, mentre un em folla i l’altra em masturba menjant-me els ous afamada.

Sento la respiració accelerada del Jordi al meu darrera i recordo com tensava els músculs quan es follava la Núria, i trempo del tot, ella altra vegada agafant-me-la amb les dues mans, juga amb la llengua i els llavis al gland, sense moure el cap, deixant que li entri quan empeny el Jordi, cada cop més ràpid, m’estan tornant boig, el cor em va a cent, se m’estan tensant les cames, el Jordi m’agafa fort passant un braç per sota l’axil·la, subjectant-me l’espatlla per davant, i torna a accelerar. Ara la Núria se la fica a la boca, noto la calidesa del seu alè, no aguantaré, el cos està descontrolat del tot, i tancant els ulls, em deixo anar, la Núria se la treu de la boca, masturbant-me ràpid, baixo la mirada, noto el Jordi que para i empeny fort, i veig com m’escorro, quasi transparent, només un fil li cau al pit, estic exhaust, el Jordi surt i es repenja contra la paret, també fet caldo. Ella somriu des de terra al veure’ns així.

Ens mirem amb el Jordi, està vermell, fa que no amb el cap, no li queden forces.

Ella s’aixeca i ens fa un petó a cadascun, abans de que ens acabem de dutxar.

–Nois, potser que mengem una mica o defallirem... hehe... –Ens diu enriolada, marxant cap a l’habitació amb la tovallola embolicada al cap.

Nosaltres la seguim, afamats i amb ganes de migdiada...


Retrobament, sobretaula (Narrat per la Núria)

Quan torno a l’habitació a buscar un picardies ample, per anar per casa, penso en tot el què hem fet des d’ahir a la nit, i flipo una mica.

Encara amb la tovallola al cap, trec els llençols del llit, tacats d’oli, cervesa, flux, semen, suor... i somric fent-ne un farcell, que tiro al terra, on encara hi ha les calces esparracades al bar, i obrint l’armari, en trec de nets. L’olor a suavitzant em reconforta, i els deixo sobre el matalàs. Després de posar la rentadora, ja el vindré a fer.

Els pregunto si volen que els renti la roba, i assentint, me la posen al damunt del farcell que subjecto amb les mans i me’n vaig cap al safareig, recordant al Jordi, que a l’últim calaix de la còmoda hi ha alguna peça de roba seva. Segur que l’he entendrit.

Quan torno, han fet el llit. El Jordi porta un antic banyador color festuc amb flors blanques, no m’havia fixat que marqués tant els abdominals, i el Pep, uns bòxers gris fosc i una samarreta d’AC/DC negre. Els dono xancletes, perquè no vagin descalços, unes de color lila amb flors roses i unes altres negres amb pedreria brillant. El Jordi agafa els dos parells, se’ls mira i donant-n’hi un al Pep li diu: “Té, tu les negres, que et van de conjunt”. El Pep se’l mira incrèdul, agafant-les, les deixa caure a terra per posar-se-les, i comença a caminar, el taló li surt cinc cm., una mica més que al Jordi, que li surt el dit gros entre les margarites, i no puc evitar riure descaradament davant d’aquesta còpia ‘cutre’ de Pulp Fiction.

No ha passat ni un minut, que ja van descalços. 

Decidim demanar menjar xinès. Mentre esperem la comanda, preparo un vermut per anar picant. El Jordi ens va comentant coses de les xarxes socials, mentre el Pep i jo parlem del llibre que m’ha demanat. 

Noto les cames cansades, demà tindré agulletes fins al moll de l’os, però em sento espectacularment bé.

Un cop tips, seguim petant la xerrada a taula, un parell de licors, cafè pel Pep i tallats per nosaltres i llavors, veig aquella mirada de desig als ulls del Jordi. Aquella que em posa tan nerviosa que no puc parar quieta, sé que m’està despullant, imaginant els meus pits, fins i tot la baixa travessant la fusta, instintivament ajunto les cames, quan el seu peu, comença a pujar pel turmell. Somric, i m’enretiro arrossegant la cadira, però el Pep, que seu al meu costat, m’atura, posant la mà darrera l’esquena, pujant-me-la fins a la nuca.. ufff... una esgarrifança em recórrer de cap a peus, els seus dits em fan pessigolles just sota l’arrel dels cabells, alço l’espatlla inclinant el cap fins a tocar amb l’orella, m’estan excitant.

El Pep es posa al meu darrera, subjectant-me amb les mans, el miro desafiant, i somriu, alçant les celles, ara mana el Jordi, que s’agenolla sota la taula. Em lliga els turmells amb dos tovallons a les potes de la cadira, ara sé perquè ha insistit tant a que en posés de roba, és un cabró, però està fent efecte, noto els mugrons endurir-se sota el ras color bordeus del meu picardies. El Pep, agafant el tercer tovalló em lliga els canells darrera la cadira.

Creieu que cal? –Pregunto encuriosida.

Ara sí... –Respon el Jordi. Té la mirada fosca, em recorda a un dels pitjors moments que vam passar, on la perversió li va robar l’enteniment, i encara que ara se’l veu diferent, més calmat, i que sembli que controla, el dubte fa que la tensió em posi nerviosa. I ho sap. Repenja una mà a la cuixa, somriu sorrut. Parla dolç. –Ei... vols que pari?

–No, però tapeu-me els ulls.

–Fet!... –Em diu. –Podem agafar el fulard que tens al penjador de l’entrada?

Assenteixo. I veig el Pep com s’allunya i torna amb la peça. Abans de deixar-me a les fosques, em mira i somriu guinyant l’ull, ell controlarà els meus fantasmes. Es posa al darrera i anant amb compte amb els cabells, em fa un nus prou fort perquè no caigui. Respiro fons, i gaudeixo del canvi de percepció. Els sorolls de la roba quan es despullen, les seves respiracions, fins ara imperceptibles, el tacte de les seves mans, l’aire que m’acaricia quan es mouen a prop meu, mmm... sento els batecs com marquen el ritme. M’agrada.

Unes mans ressegueixen els meus braços, fins als canells, posa un dit entre la pell i el tovalló, segurament, comprovant que el nus no estigui massa fort, deu ser el Jordi.

Per davant, l’altre, amb les mans sobre les cuixes, les perfila amb els dits grossos, cap a l’entrecuix, lentament, resseguint l’engonal. Respiro accelerada, intento tancar les cames, però lligada i ell en mig, no puc, faig esma de tirar el cul enrere, però m’aturo en notar la seva llengua al mugró, mullant-lo... ufff... la sensació quan la seva respiració refreda la saliva, fa que trempin de cop. Gemega satisfet, i agafant el dret amb les dents, comença a llengotejar-lo ràpidament, aixeco la barbeta, encorbant l’esquena, oferint el pit sense voler, i comença a xumar, variant el ritme, jugant amb la llengua, els llavis, les dents... El Jordi, em posa la mà al clatell, estira el fulard i em comença a morrejar, posant-me la llengua fins a la campaneta, obrint-me del tot la boca. Una mà em pessiga l’altre mugró, deu ser ell, perquè les dues del Pep encara són a les cuixes. Un dit gros, ressegueix els llavis, fent-se lloc per obrir-los i ficar-lo directament sobre el clítoris. Respiro fort pel nas en notar com el pressiona. Moc els malucs, però no aconsegueixo res.

El Jordi marxa, mentre el Pep alterna la boca amb els dos pits, i profunditza passant el dit amunt i avall, gemego dolça. Noto com tiben els tovallons als turmells quan tenso les cames, quasi de puntetes.

Sento al Jordi que torna, deixa quelcom damunt la taula, el Pep riu fluix, encara xumant, cada cop més persistent. Pel soroll, és la meva caixa d’eines rosa, on guardo tots els meus joguets. Merda! I jo lligada!

Pep, vols això? És nou... –Escolto atenta, no sé de què parlen, però deu haver assentit, perquè treu les mans d’entre les cuixes per agafar-ho. M’he posat nerviosa. S’acosta cap a mi i xumant primer un mugró i després l’altre, em posa les pinces unides per una cadena platejada, la noto freda sota les costelles. Al principi la pressió em molesta, li faig tornar a col·locar el primer, i llepant-lo, me’l besa i hi torna, fins a estar ben posat. Trigo uns segons a acostumar-m’hi, però aviat el soroll de l’altre aparell em distreu, només sentir-lo, noto com el flux regalima entre els llavis.

El Pep s’aixeca, i deixa al Jordi al meu davant, que,altra vegada ajupit, posa el vibrador gran entre les cames, per sobre el genoll. Noto la cadira vibrar sota el cul, mentre ell, em besa les cuixes, pujant lentament fins a arribar al cony, ja humit, i separant el llavis, hi fica la punta de la llengua, assaborint-me lentament, estremint-me sencera... Ufff... Gemego excitada, el Pep tiba les pinces cap amunt, estirant-me els mugrons, encorbo l’esquena, alçant-los, tensant els braços lligats rere la cadira, i simultàniament, el Jordi posa el vibrador al clítoris, quan el Pep em comença a morrejar.

Ja perdo el cap, em tremola tot, respiro accelerada, cada cop més calenta, com ells, trempant, refregant les polles contra mi, no sempre expressament, però em posa molt que s’excitin així.

De cop, una de les pinces salta, el Jordi em llepa amb compte el mugró, tot i que no m’ha fet mal, però li agraeixo, deixen l’altre posat amb la cadena penjant, i noto unes pessigolles exageradament excitants pel pit a mida que oscil·la com un pèndul, una sensació nova... mare meva! Com m’agrada!

Començo a estar molt calenta, els llavis del cony es contrauen, gemego xiuxiuejant desitjos, no vull que parin, el meu cos demana més, i ho saben, em coneixen massa, i és el Pep, més alt, el qui em gira el cap i perfila la boca refregant-hi el gland, obro més els llavis, i li llepo, deixant que sigui ell qui em guiï, jugant amb mi, colpejant delicat la barbeta, la galta, mentre la busco a les fosques, amb la llengua, esperant que me la fiqui, salivant, i quan ho fa, el sento gemegar a mida que el pollot m’omple la boca, que obro encara més, deixant que me la folli, aguantant-me el cap pel nus del fulard.

El Jordi, refregant la polla contra la meva cama, em menja afamat el pit lliure, mentre guia el vibrador amunt i avall, i no aguanto més, tota tensa, tremolo descontrolada amb la pell de gallina i m’escorro brutalment.

Em sento a mi mateixa, crits guturals amb la boca plena, arribant a un clímax infinit mentre el Jordi no separi el vibrador de la meva pell, el cos es desborda, rèpliques orgàsmiques que em porten a la follia, esclatant un cop rere l’altre, regalimant cuixes avall, el Pep em treu el pollot de la boca, i puc suplicar al Jordi que pari, un dels dos em treu el fulard dels ulls, la llum encara m’encega, tremolosa de cap a peus, intento deslligar-me les mans, però és impossible, començo a renegar, excitada, gaudint del miler de sensacions que em posseeixen ara mateix. El Jordi posa la cara a un dit de la meva, el miro suplicant, amb la boca mig oberta, veient com m’observa.

–Falta poc... tranquil·la... –Em diu, mantenint el vibrador fixe sobre la pell, prement la potència màxima. No puc ni parlar, crec que ni respiro, el cap em roda, i exhaurint les últimes forces, noto l’orgasme emergent com em ressegueix la pell, fins a centrar-se al clítoris. Deixo de tremolar, els músculs de tot el cos es tensen, miro cap al sostre, i m’escorro com mai, cridant folla, anada, deixant que el plaer m’envaeixi, sentint-me tan feliç, que no puc deixar de riure ni quan em treu el vibrador i em besa dolç.

El miro mossegant-me el llavi, recuperant l’alè.

Em deslliga els turmells. Té la mirada fosca i la polla a punt d’explotar.

Busco al Pep, està assegut al braç del sofà, masturbant-se, mirant-me lasciu.

Noto els batecs del cor al cony, respirant accelerada, recobrant els sentits, encara calenta.

El Jordi, agafant-me per sobre els colzes, m’ajuda a aixecar amb les mans lligades a l’esquena. Un cop dreta, noto que les cames em fan figa. El Pep em diu que segui a la seva falda, picant amb les mans a les cuixes, mostrant el pollot totalment erecte, presseminal, però no tinc força a les cames per aguantar-me. Camino fins al seu costat, poso un genoll sobre el braç del sofà, un peu a terra, el ventre a la punta del respatller, i m’hi repenjo estirada de mig cos. El Jordi es posa al meu costat, vigilant que no caigui. M’estic aixafant un pit, em col·loco bé, deixant-ne un cap a cada banda del respatller.

El Pep s’aixeca i es posa al meu darrera, passa la punta del gland amunt i avall, repartint la humitat entre els dos, que regalima lentament per les meves cuixes.

El Jordi, m’enretira els cabells de la cara, fent una cua que engrapa amb els dits, el miro, mentre el pollot em penetra a poc a poc, dur... Tot i les ànsies que té per follar-me, noto una mà del Pep desfent-me el nus del tovalló dels canells, i me’ls posa en paral·lel sobre les lumbars, aguantant-los amb la seva mà. Estic més còmoda.  

Tinc la polla del Jordi davant la boca, però no es mou, només l’ofereix, vol que la demani, però tampoc faig res, somric entremaliada, i sorruda quan el Pep envesteix, i me la fot fins al fons. Quasi no toco de puntetes amb el peu que tinc a terra.

El Jordi s’ajup, sembla que em vol fer un petó, obro la boca, desitjant la seva, m’agrada que em morregi mentre l’altre, em folla, s’acosta, traient la punta de la llengua, estic a punt de tancar els ulls en notar-lo, però just em llepa lleument el llavi superior i s’aixeca, deixant-me amb les ganes, tornant a encarar-me amb la polla com abans. Serà cabró!

Respiro accelerada, em posa molt porca que em provoqui així, des del primer dia, és un joc, el nostre joc, sé que si vull petó, haig de menjar polla, i el Pep s’està encarregant de que no em mantingui ferma com cal. Es posa el condó i segueix, accelerant a mida que es torna irracional, com jo, la fricció és intensa, m’agafa fort pels malucs, i em folla a cops secs, quedant-se quiet entre envestides, deu estar a punt d’escórrer-se. Aprofito que m’ha deixat anar els braços, per aguantar-me millor al respatller amb una mà, mentre amb l’altre, li agafo la polla al Jordi, que s’acosta prou, perquè li pugui llepar, masturbant-lo, però directament me la fico a la boca, estic massa excitada per anar a poc a poc, xumo decidida, amb els ulls tancats, sentint com gemega, portant el ritme amb la mà al meu cap, sembla que no trigarà, el Pep tampoc, comença a udolar. Miro al Jordi, ja no tinc forces, li deixo anar, aguantant-me amb les dues mans al respatller, ells segueixen, el Pep follant-me a sac, fent-me tremolar de nou, encara sensible d’abans, i torno a estar a punt. El Jordi, més delicat, em folla la boca. Em roda el cap, els seus gemecs, les friccions... Ufff... estem en una altra dimensió, la que ens portarà a l’infinit.

Primer l’udol del Pep, escorrent-se brutalment al meu cony, a la vegada que ho faig jo, gemegant porca mentre acaba, i aguantant la cuixa del Jordi cap a mi, quan té intenció de treure-me-la, deixo que s’escorri a la boca, mirant-me viciós, a batzegades, que empasso agafant aire, fins que queda sec i me la treu, igual que el Pep.

Mare meva... Estic esgotada, el cos em pesa com mai, el Jordi em vol ajudar a aixecar i li demano que em deixi, necessito recuperar-me una mica abans de caminar. El miro feta caldo, tot i que ells no estan gaire millor.

El Pep marxa cap al bany, sento la dutxa. El Jordi em fa un petó als cabells, passant-me la mà per l’esquena. Quan el Pep torna, amb la tovallola a la cintura i seu al sofà, ell es va a dutxar, mentre, jo em vaig incorporant.

Em sento feliç i cansada, molt cansada.

El Jordi, també seu al sofà, altre cop amb el banyador, i encén la TV.

Totalment nua, em poso dreta davant del televisor, em miren.

–Escolteu-me bé tots dos, vaig a dutxar-me, una dutxa llarga i calenta per recuperar-me una mica, perquè estic ko total, i després dormiré, sola, al llit. No vull homes a menys de 3m. de mi fins que ho digui. Ha quedat clar?

Els dos assenteixen somrient, mirant-me de dalt a baix mentre marxo caminant com puc. Em fan figa les cames.

A la dutxa, l’aigua calenta em conforta, no sé quanta estona m’hi estic, però almenys un quart d’hora passa. Després, m’hidrato el cos i m’asseco els cabells, em poso una samarreta ampla i vaig cap a l’habitació. No sento la TV. Quan hi entro, són tots dos al llit, sota la flassada.

El Jordi es posa cap al mig, i l’obre, perquè m’hi fiqui.

–De debò, vull dormir. –Dic seriosa.

–I nosaltres també, de fet aquest ja dorm. –És cert.

–Val... però gira’t cap a ell. –Ho fa a desgana, però es tomba.

Jo em fico al llit, també d’esquena, agraint que m’hagi escalfat els llençols, i tapant-me fins a les orelles, tanco els ulls, somrient dolça quan la son m’envaeix la ment, i el cos, recorda els petons.


FI

#byLady 

Comentaris

Silencis recents...