Quatre no són multitud (GenteLibre.com)


(NOTA: Si lo quieres leer en español, lo encontrarás en este link del portal de GenteLibre.com)

Anem tard, ja li he dit tres vegades, i ella buscant les mitges de reixeta, m’he fotut dels nervis, però ara, veient el resultat, ha valgut la pena esperar, està preciosa, amb el vestit negre arrapat de tirants, les mitges i les sandàlies.

Agafem un taxi. Entro primer, la Carla després. M’agrada veure com seu i entra les cames juntes a la vegada, subjectant-se el vestit, per no ensenyar més del què vol, i un cop a dins, em mira dolça amb els ulls color mel, em posa la mà al genoll i em fa la pregunta de sempre. –Tot bé? –Assenteixo amb el cap, i somric.

Quan arribem, ens rep el porter i entrem. Ja hi és tothom, ens saludem, alguns de lluny, altres dos petons, i amb els qui tenim més confiança, un petó als llavis. La Raquel em passa la mà pel pit i em guinya un ull... vaja... vaja... Miro a la Carla i em diu que no amb el cap, i ric, agafant el gintònic i bevent-ne un glop. Ella, com és habitual, en té tres o quatre buscant-la, però només n’hi ha un amb qui no ha estat, i sembla que li agrada. M’hi acosto.

Hola, Mario, el marit de la Carla –Em presento donant-li la mà, com ell a mi.

Hola, Joel, la parella de la Noemí –L’assenyala, ens està mirant i saluda des del final de la barra. Té bon cos, cul perfecte, porta botes i minifaldilla. La cara no és del meu estil, faccions dures, però el somriure és maco.

La Carla i ell s’agraden. És la primera vegada que vénen aquí, però fa anys que estan en el món swinger, i es nota.

Quan s’acosta la Noemí, ens saluda amb dos petons, i s’agafa al Joel. A mida que anem parlant, ens sentim molt còmodes, i la conversa va pujant de to. De manera quasi imperceptible ens anem canviant de posició, cedint les parelles de manera natural. La Noe em posa la mà a l’espatlla i jo l’agafo per la cintura, la Carla s’acosta a ella per mirar el penjoll que porta al coll i se’m barregen els perfums de les dues, ens mirem amb el Joel, tot està a punt per retirar-nos.

Anem a la ‘zona privée’, ens canviem i deixem tots els objectes i roba als armariets, i sortim només amb barnús i xancletes.

Entrem en una habitació amb llit rodó, ambientació vermella amb poca llum. Com sempre, només entrar, la Carla es despulla, jo miro als altres posant els ulls en blanc, riuen, i la Noe fa el mateix. Mmm... M’agrada aquesta espontaneïtat. Em poso al seu davant i ens comencem a petonejar, la Carla s’estira al llit, i el Joel, despullat, se li tira al damunt, menjant-li els pits a poc a poc. Veure-la gemegar em fa trempar, poso les mans al cul de la Noe, ufff... Ella em descorda el barnús i es torna a arrambar cap a mi, l’escalfor del seu cos, notar els mugrons excitats contra el meu pit, com el meu membre l’acaricia a mida que creix, i ella que sap el què es fa, passa les mans per les espatlles, fins a despullar-me. M’agafa el membre amb la mà, mirant-me lasciva, jo li poso la meva entre les cuixes, està humida, m’oloro els dits, mmm... me’ls xupa i em fa un petó a la boca abans de començar a baixar, quedant de genolls davant meu, i agafant-me-la amunt amb la mà, em comença a llepar dels ous a la punta, estic molt calent, com el Joel, totalment trempat, menjant-li el cony a la Carla, que gemega agafant-se els pits amb els ulls tancats.

Quan la Noe té intenció de posar-se-la a la boca, li dic d’anar cap al llit, m’assec amb les cames obertes, ella s’acosta gatejant, i segueix, ara omplint-se la boca de mi, menjant-me-la afamada, estiro el braç i li toco el pit a la Carla, que ja n’ha tingut un i se m’acosta a fer-me un petó mentre el Joel es posa un condó. La Noe, em demana que em posi més amunt, obeeixo, ella puja i segueix, la Carla em morreja, mentre el Joel la penetra, a la vegada que posa els dits al cony de la seva dona, que la mama més calenta encara.

Els gemecs, els moviments, les olors, mmm... la Carla cau rendida al meu costat, quan li ve el segon, recuperant-se.

El Joel es treu el condó, i es comença a follar a la Noe, a sac, que gemega amb la boca plena, i no li triga gens a venir, ni a mi, l’aviso que surti, que estic a punt, però em diu que “no” amb el cap... joder!... i deixant-me anar, m’escorro brutalment a la seva boca, a la vegada que el Joel ho fa al seu cony.

Mare meva! I només ha estat el principi...




#byLady



******************************
Més contingut swinger a:





Comentaris

Silencis recents...